شنبه 10 خرداد 1404

گذر جدید در انتظار اهالی محله مریم آباد

مدیر منطقه دو شهرداری یزد از آزاد سازی باقیمانده پلاک های گذر خیام به بلوار امام حسن مجتبی (ع) در محله مریم آباد و بهره برداری از آن تا ایام مبارک دهه فجر امسال خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد ــ علیرضا ابوئی با اعلام این خبر گفت: احداث گذر حد فاصل میدان اهل بیت تا بلوار امام حسن مجتبی(ع) که از طرح های چندین ساله شهرداری یزد می باشد، در این دوره شهرداری و شورای اسلامی شهر با شتاب بیشتری دنبال شد و امیدواریم با همکاری و تعامل مالکین آزادسازی باقیمانده پلاک های در مسیر در کوتاه ترین زمان ممکن انجام‌ شود و شاهد بهره برداری پروژه همزمان با ایام الله دهه فجر امسال باشیم.

وی افزود: طی دو سال گذشته چندین پلاک دراین مسیر آزادسازی شده است و در حال توافق با مالکین هشت پلاک باقیمانده هستیم و انشاالله بلافاصله پس از توافق با مالکین عملیات اجرایی پروژه آغاز خواهد شد.

مدیر منطقه دو شهرداری یزد تصریح کرد: این گذر۴۵۰ متر طول و ۲۰ متر عرض دارد که با اجرای آن حد فاصل میدان اهل بیت تا بلوار امام حسن مجتبی(ع) در محله مریم آباد، بار ترافیک خیابان های خرمشهر و خیام کاهش خواهد یافت.